Molimo sačekajte...

Da li ste sigurni da želite da uklonite proizvod iz korpe?

Da li ste sigurni da želite da uklonite sve proizvode iz korpe?

    Nema proizvoda u Vašoj korpi.

UKUPNO: 0 RSD

Dobrodošli na Svećica.rs

Preduzeće Tim Sistem d.o.o., osnovano je 1998 godine, u Čačku. Generalni smo zastupnik jednog od vodećih proizvođača ukrasnih i mirisnih sveća u Evropi - Spaas iz Belgije.

Proizvodnja i distribucija visokokvalitetnih sveća jedan je od kamena temeljaca poslovne filozofije fabrike Spaas što, u kombinaciji sa 159 godina ekspertize i iskustva, garantuje konstantno visok kvalitet, bezbednost, sigurnost i pouzdanost.

Najnoviji trendovi kada je reč o bojama, mirisima, dizajnu, i sezoni inspirišu kreatore za nove proizvode Spaas. Pored standardnog programa sveća, Tim Sistem DOO je zastupljen i u kategorijama sezonskog programa, profesionalnog programa,tako da tržištu nudi raznovrsnu ponudu.

Na našem tržištu, iz Spaas programa osveživača prostora najprodavaniji su mirisne svećice u metalu (Scented Tealights), mirisni cilindri (Scented Cylinder), mirisne sveće u čaši (Scented Glass), kao i Anti-tabak program za neutralisanje duvanskog dima, koji je, poslednjih godina potpuni hit.

Svake godine, prateći svetske trendove kada je reč o bojama, ambalaži i mirisnim notama, kompanija širi portfolio novim mirisnim svećama. U svoj prodajni program po zahtevu tržišta uveli smo i dekorativne proizvode koji su aktuelni u vreme praznika, pa smo tako zauzeli značajno mesto i u oblasti dekorativnih ukrasa, dekorativnih traka za pakovanje i dekoraciju prostora.